TheMOVIEBOX® Producten

TheMOVIEBOX® - Standard

is een éénvoudige video-player voor het afspelen van een individueel video fragment op het web. De player geeft u de mogelijkheid om uw video snel en gemakkelijk op het web te presenteren. Door simpelweg een link in uw e-mail bericht of uw website aan te geven, opent de video in een z.g. “Pop-up”.
Door gebruikmaking van onze uitgekiende software, kan uw content binnen één dag “On-line”staan.

 

popup4

TheMOVIEBOX® - Pro

heeft een eigen gezicht met uw vormgeving en huisstijl. De z.g. interface kan geheel naar eigen smaak vorm gegeven worden. De database biedt de mogelijkheid diverse rubrieken en titels te laten invoeren.*)

Elke titel heeft zijn eigen, door u te bepalen specifieke tekstinformatie in het bijbehorende tekstvlak. Door simpelweg een link in uw e-mail bericht of uw website aan te geven, opent TheMOVIEBOX®-Pro zich in een z.g. “Pop-up”.

*) Met TheMOVIEBOX®-Config heeft u zelf het beheer over de invulling van de database en de bijbehorende teksten.

popup3

TheMOVIEBOX® - Datapresenter
biedt de mogelijkheid video en data synchroon weer te geven. Powerpoint, computerbeelden, animaties, video; werkelijk alles kan in de Datapresenter worden getoond.
Dit kan zowel live als on-demand.
De presentatie kan in hoofdstukken worden ingedeeld, waardoor de gebruiker snel een gewenst onderwerp kan oproepen.
De synchroniteit blijft daarbij 100% gegarandeerd.
Inzetbaar bij lezingen, college, e-learning, instructie, etc.
presenter

TheMOVIEBOX® - Config

Configuratie module voor het zelf beheren van de database (alleen in combinatie met de Pro versie). Bepaal zelf de rubrieken en de titels met bijbehorende teksten. De video’s zelf worden door ons op TheMOVIEBOX®-Server geplaatst.

 

TheMOVIEBOX® - Video Server

biedt onbeperkte ruimte en mogelijkheden om uw video’s op het internet aan te bieden. Snelheid, een perfecte weergave en de toegankelijkheid van uw video (‘s) zijn daarbij de issues.
Zwart-AV encodeert uw video met eigen ontwikkelde methodes en instrumenten naar Flash Movies. Flash garandeert een gebruikersbezetting van meer dan 98%.
De specifieke software en de Flash video worden door Zwart-AV op TheMOVIEBOX®-Video Server geplaatst (hosting). Uw webdesigner krijgt automatisch een URL per e-mail. (URL is de link naar de juiste video). Hij of zij kan deze URL zonder enige extra software op uw website aanbrengen. De videoserver voor de opslag van alle video content is altijd noodzakelijk.

 

TheMOVIEBOX® - Server - Live

is de videoserver voor websites met een hoge “kijkdichtheid” en Live Streaming. De server biedt in feite dezelfde service als TheMOVIEBOX® - Video Server, met dien verstande, dat het dataverkeer aanzienlijk hoger is. Met de “Live” versie kunt u meer bezoekers op hetzelfde moment naar uw video laten kijken (meer data verkeer).

 

TheMOVIEBOX® - Video Archive

Opslag en beheer van uw originele video's;
bekijk zelf uw video archief op het web.

config